End-of-line

Met een specifiek pakket aan oplossingen voor het efficiënt verloop van uw post-productieprocessen verzorgt Actemium eveneens uw complete end-of-line automatisering en integratie. We bieden marktgerichte oplossingen gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in machine-automatisering en specialisatie in revamping, veiligheid en service.

End of Line automatisering met Actemium Logistics

Robotics

Actemium is uw specialist in robotics, en biedt u een diepgaande expertise in:

  • handling
  • high precise positionering
  • simulatie
  • stapelpatronen
  • conveyor tracking (snelheidssynchronisatie)

Onze scope omvat de hele projectcyclus, van consultancy (haalbaarheid, type), tot levering, plaatsing, software- ontwikkeling en finale inbedrijfname.

Revamping

Bij revamping combineert Actemium een gestandaardiseerde methodologie met een grote functionele kennis van verschillende types en merken van PLC’s en drives. Dit levert een unieke approach op, die enkel een merkonafhankelijke integrator kan bieden.

Identification

Actemium biedt u een automatiseringsoplossing met sluitende registratie van alle handelingen en traceerbaarheid van de gebruikte grondstoffen, halffabricaten en onderdelen. Daarnaast
verzorgen we ook de integratie van verschillende merken RFID-scanners, barcode scanners, PDA’s, tablets, handhelds of heftruckterminals.

OEE (Overall Equipment Effectiveness)

Met OEE verleent Actemium u een dieper inzicht in uw processen. Dankzij realtime monitoring en machine-analyses worden de knelpunten binnen uw processen in kaart gebracht en verkrijgt u een duidelijk zicht op mogelijke verliezen. Zo worden de parameters kwaliteit, prestatie en beschikbaarheid samengebracht om tot de meest efficiënte werkwijze te komen.

Service

Bij Actemium is nazorg steeds inbegrepen! Dag na dag, de klok rond kunt u op ons rekenen. In een serviceovereenkomst leggen we de afspraken vast rond beschikbaarheid van onze engineers, preventie, online monitoring, enz. Zo stellen we voor iedere klant een uniek servicepakket samen dat perfect aan de eisen en noden voldoet.

Vision

Kwaliteitscontrole, picking & placing én positionering: drie belangrijke fases in uw productieproces, die dankzij het inzetten van visiesystemen heel nauwgezet op te volgen en te regelen zijn. Actemium voert haalbaarheidsstudies uit en stelt op basis daarvan een oplossing op maat voor, volledig merkonafhankelijk.

Hoe kunnen we helpen?


Xavier Devolder

Branch Manager

M: +32 473 65 02 42
E: xavier.devolder@actemium.com